Szórakozás

Vajna Timi szülne, mielőtt örökbe fogad

A milliomos filmguru felesége újabban árvákkal jótékonykodik, de a jövőben szeretné saját maga is megtapasztalni a terhesség élményét.

Vajna Timi legutóbbi születésnapján még kisbabát kért férjétől, most azonban azt állítja, egyelőre nem áll készen az anyaságra. Persze nem tett le arról, hogy egyszer ő is anya legyen, de most még túl sok terve vár megvalósításra ahhoz, hogy feszített tempójú életébe egy gyerkőc is beleférjen.

“Egyelőre még nincs napirenden a gyerekvállalás, de persze szeretnék majd. Mostanában nagyon sokszor álmodok gyerekkel, például hogy terhes vagyok, vagy valamelyik barátnőm terhes, de ennek még nincs itt az ideje az életemben, mert még nagyon sok tervem van, amit szeretnék megvalósítani” – mesélte Timi a Mokkában.

Korábban arról is szó esett, hogy Andyval örökbe fogadnának, de az ifjú feleség tisztázta az ügy körüli félreértéseket. “Az, hogy ázsiai kisgyereket akarunk örökbe fogadni, csak az újságírók képzelgése volt. Persze szívesen fogadnék be egy árvát, de először saját gyereket szeretnék. Aztán jöhet egy Angelina Jolie-család” – viccelődött Vajnáné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik