Szórakozás

Apját és szerelmét gyászolja VV Edina

A ValóVilág 7. határon túli játékosa egy évvel ezelőtt egymás után vesztette el az apját és szerelmét.

VV Edina azért költözött Erdélyből Budapestre, hogy elengedje a múltat. A lány mindössze két hónap leforgása alatt vesztette el édesapját és szerelmét, az alig egy éve történt tragédiákat még mindig rányomják a bélyegüket az életére.

“Tökéletes család voltunk mi négyen. Apuka, anyuka, a bátyám és én, aztán apuka megbetegedett. Egyszerű fülgyulladásról volt szó, senki nem gondolta, hogy ekkora baj lehet belőle, aztán egyre rosszabbul lett, aminek azóta sem tudjuk megmondani a pontos okát. Gyulladás lett a szervez­e­tében, az ráment a fogára, az arc­üregére. Amikor már nagy volt a baj, úgy döntöttek az orvosok, átszállítják Kolozsvárra, de az utazást nem élte túl. Egymás után álltak le a szervei” – mondta a Blikknek Edina.

Ezután a ValóVilág 7. határon túli játékosának továbbtanulással kapcsolatos tervei meghiúsultak, hiszen a családnak a megélhetésért kellett küzdenie, beállt a dolgozók sorába. Aztán szerelmes lett, és egy férfi oldalán sikerült megtalálnia a boldogságot. Iszonyatos fájdalmában egy kis felüdülést jelentett ez neki, de sajnos nem tarthatott sokáig a kapcsolat.

“Nagyon sokat segített nekem az a fiú a gyászomban. Nem mellesleg pedig olyan szerelmes voltam belé, mint még addig soha senkibe. Azt hiszem, vele megéltem mindent, amit egy kapcsolatban meg lehet, de két hónappal apuka halála után őt is elvette tőlem a sors” – mondta még mindig a könnyeivel küszködve a lány. Kedvesét ugyanis autóbaleset érte, szörnyethalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik