Szórakozás

Dér Heni: Már le nem vakarom magamról a feminizmust

A Sugarloafból kivált énekesnő örül, hogy végre saját stílusában mutathatja meg magát. Legújabb feminim dalával pedig az Eurovízióra is jelentkezett.

Dér Heni hosszú évek után hagyta ott a Sugarloaf zenekart, hogy szóló karrierbe kezdjen. Azt mondja sokat tanult a tagoktól, de nem érezte magát igazán jól abban a zenei világban.

“Csak köszönni tudom a fiúknak, hogy ennyi éven keresztül csapatként tudtunk együtt dolgozni, de már az elején is tudtam, hogy nem az ő stílusuk áll hozzám a legközelebb, de akkoriban még hip-hopot és R&B-t kevésbé tudott befogadni az ország” – mondta a Fem3 Café műsorában Heni, aki azt is bevallotta, hogy lassan a feminizmus arca lehetne.

“Hamarosan készül az új videoklipem a Játszma című dalból, aminek nagyon hasonló a mondanivalója, mint az előző, Ég veled című nótának. Most már le nem fogom vakarni magamról ezt a feminizmust, amit elkezdtem képviselni, de hát ez az őszinte énemből fakad.”

Az új zenét ráadásul a Dal című műsorba is nevezte: “Idén még több dalt küldtem be az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára, és remélem, hogy a már említett Játszma bekerül a döntőbe” – árulta el a hatalmas eljegyzési bulit csapó énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik