Szórakozás

Hujber Feri öngyilkosságot kísérelt meg a megaláztatások miatt

A színész megdöbbentő őszinteséggel mesélt élete legkeményebb évéről, melyet katonasága idején élt át.

A hetekben egy 1994-es felvétel került elő Hujber Ferencről, amelyben leteszi a katonai esküt a szombathelyi laktanyában. A Mokka ennek kapcsán hívta meg egy beszélgetésre, ám a szórakoztatónak ígérkező interjú meglepő fordulatot vett.

A kétgyermekes apuka elárulta, hogy élete legrosszabb évét élte akkor át, és a legszívesebben kitörölné az emlékeiből. Mivel gyakrabban kijárhatott a laktanyából társainál, hogy esti iskolába járjon és színészetet tanuljon, ezért hamar célponttá vált. A többiek válogatott megaláztatásokkal kínozták, de valószínűleg még rosszabb dolgok is történtek vele.

Amikor a műsorvezető, Tatár Csilla megkérdezte, hogy a parancsnokok is hasonlóan bántak-e vele, akkor a színész könnybe lábadt szemmel csak annyit mondott: „Ne részletezzük inkább, hogy miket csináltak… Az egy nagyon pokoli dolog, amikor azt csinálhatnak egy 18 éves fiúval, amit akarnak. Nagyon sok időmbe telt, mire feldolgoztam” Végül azt is elárulta, hogy öngyilkosságot kísérelt meg az átélt szörnyűségek miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik