Szórakozás

Családapa lett, mégis más nőkkel szexel Hujber Feri

Hujberék teljes szexuális szabadságot adnak egymásnak a feleségével, vagyis apukaként is kedvére csaphatja a szelet a nôknek.

Hujber Feri és felesége, Cinthya eddig sem titkolták, hogy nyitott házasságban élnek, a színész azonban annyira részletesen még sosem beszélt erről, mint egy hétvégi közönségtalálkozón. Hujber elmondta, erről merőben eltér az álláspontja a közfelfogástól, a második gyermeke születése után is teljes szexuális szabadságot adnak egymásnak a feleségével, vagyis apukaként is kedvére csaphatja a szelet a nőknek.

“Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom. Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt. Borzasztóan családcentrikus és mérhetetlenül konzervatív ember vagyok. Tizenegy éve házasságban élek a feleségemmel, nem pedig élettársi kapcsolatban, és ehhez ragaszkodom. Az én univerzumomban soha az életben nem csaltam meg a feleségemet. Hogy létesítettem-e más nőkkel szexuális kapcsolatot? Igen. De soha az életben nem csaltam meg a feleségemet, azt gondolom, hogy mindig is hű voltam hozzá, és hű is maradok. Nincs olyan szó, hogy megcsalás, ez egy buta, kellemetlen szó” – idézi a Bors Hujber szavait, és hozzátette, Cynthia tisztában van a hitvallásával, és természetesen ő is le szokott feküdni más férfiakkal.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik