Szórakozás

8 éves magyar kisfiút néztek ki Moszkvából

Kovács Tamás Péter januárban utazik Oroszországba egy gyermekszépségversenyre, a szervezők szerint nagy sikere lesz kint.

Nagyjából egy éve lendült fel a gyermekszépségipar Magyarországon, azóta számos nemzetközi megmérettetésre hívják az 5-17 éveseket. Sok díjat, és persze modellszerződéseket, reklámszerződéseket is bezsebelnek a kicsik. Sokan vitatkoznak azzal, hogy ez mennyire tesz jót a gyerekeknek, de a szülők szerint addig nincs benne semmi rossz, amíg a kicsik jól érzik magukat – és persze pénzt keresnek vele.

Így gondolja Kovácsné Lili is, akinek 8 éves kisfiát meghívták egy oroszországi nemzetközi gyermekszépségversenyre. Az anyuka és fia, Kovács Tamás Péter januárban utaznak majd Moszkvába.

“Tomi Magyarországon már több versenyen ért el szép eredményeket, a modellügynükségünkön keresztül figyeltek fel rá Oroszországban. Nagyon megtetszett nekik a portfoliója, ezért hívtak meg minket. Már nagyon készülünk a versenyre, ugyanis ott nem csak a szépség számít. Több ruhában kell megmutatnia magát, be kell mutatnia angolul a szülőhazáját és egy kis műsorral is készülnie kell. Azt mondják, látják benne a nyerés lehetőségét. Mi vidéki egyszerű emberek vagyunk, és tudjuk, hogy ez hatalmas esély neki, ezért mindenben támogatjuk, már izgulva várjuk a januárt” – mondta a Hír24-nek Lili, aki hozzátette: ettől függetlenül most azért az iskola az első, és csak addig versenyeznek, amíg nem romlik fia tanulmányi eredménye.

A kisfiút képviselő Sztárcsemete Hungary vezetője, Bartolovics Ildikó szerint is Tomi az orosz verseny egyik legnagyobb esélyese. Azt mondja, arrafelé folyamatosan keresik a hozzá hasonló karakterű srácokat, az elért jó eredmény pedig később jó bevételi lehetőséget is jelenthet majd a családnak.


Fotó: Sztárcsemete Hungary

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik