Szórakozás

5 éves kislány nyert szépségversenyt

Az 5 éves Medgyesy Mimi és a 13 éves Mozsári Lolita is szép eredményt hoztak haza a Little Miss World világversenyről.

Az idén komolyan fellendült gyermekszépségipar bizonyítéka, hogy a 6 éves Császár Patrik és a 9 éves Maja sikere után egy újabb világversenyen szerepeltek jól magyar gyerekek. A múlt hétvégén Törökországban megrendezésre került Little Miss World gyermekszépségversenyen 21 ország képviseltette magát, összesen 42 versenyzővel. A világversenyre a Sztárcsemete Hungary 7 gyermekkel érkezett, közülük ketten kiemelkedő eredményt értek el.

Az 5 éves Medgyesy Mimi (2-es sorszámmal) a Tiny Miss World címet kapta meg, ezzel kategóriájában az első lett.

“Mimi volt a legfiatalabb versenyző, de végig úgy viselkedett, mint egy profi. Népviseleti ruhában, virágos fantázia kosztümben és estélyi ruhában is ügyesen vonult végig a színpadon, két perces mesefilmek ihlette táncával pedig szerencsére teljesen levette a lábáról a zsűrit” – mesélte édesanyja, Fodor Zsanett.

Fotók: Sztárcsemete Hungary

A 13 éves Mozsári Lolita lett a második Tini Miss World udvarhölgy, édesanyja pedig arra a legbüszkébb, hogy nem csak a szépsége miatt tetszett a zsűrinek.

“Nagyon megható volt a koronázás, bőgtünk mindannyian. Erős volt a mezőny a tini kategóriában, tulajdonképpen nem számítottunk rá, hogy Lolita bármit elér majd. De szerencsére második udvarhölgy lett, úgy hogy ez csak a negyedik versenye volt. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a verseny nem csak a szépségről szólt: talent produkcióval és egy természetvédelmi kampányszöveggel is készülnünk kellett” – mondta a boldog anyuka, Bea.

Mellettük Qin Fanni a világ legszebb kislánya különdíjat, Bakó Léna a világ legbájosabb kislánya különdíjat, Megyeri Lola a legelegánsabb ruha különdíjat, Szabó Tamara a világ legjobb tini modellje, Kiss Regina pedig kategóriája legbájosabbja díjat kapta meg.

A gyerekeket delegáló ügynökség, a Sztárcsemete Hungary vezetője, Bartalovics Ildikó hozzátette: magyar csapat legközelebb januárban utazik majd világversenyre, akkor Moszkvában mérettetnek majd meg. Előtte október 19-én, Budapesten a Podmaniczky Kastélyban szerveznek versenyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik