Szórakozás

Egy nap alatt több mint ötszáz balesetet okozott a hirdetés

Vonzóak – ennyit írt a női keblekre a reklámügynökség, és úgy tűnik igazuk volt. Túlságosan is.

Harminc teherautóra rakatta fel ezt a hirdetést egy orosz reklámügynökség, majd kiengedték a járműveket a forgalomba.

 

A mellbimbókat eltakaró kék csíkon ennyi áll: Vonzóak. Úgy tűnik tényleg azok, olyannyira, hogy a teherautókkal találkozó autósok nem is igazán tudtak a vonzó hirdetésen kívül másra koncentrálni, így egyetlen nap alatt 517 baleset okoztak Moszkvában.

A balesetek miatt a rendőrségre elkezdtek záporozni a felháborodott bejelentések, így hatóságilag kitiltották a forgalomból a cicis furgonokat – írja a Daily Star. A lap idéz egy 35 éves orosz autóst, Ildar Yurievet, aki azt nyilatkozta, hogy épp egy üzleti találkozóra tartott, amikor meglátta az egyik, keblekkel dekorált teherautót. Aztán valaki, akinek figyelme szintén elterelődött valahogy, hirtelen hátulról belerohant az autójába. Yuriev azt mondta, az ügy azért nagyon bosszantó, mert bár volt biztosítása, rengeteget veszített azzal, hogy elmulasztotta a talákozóját.

A hirdetést kiagyaló Sarafan reklámügynökség szóvivője azt mondta, a kampány egy új termékük értékesítéséről szólt. A cég úgy döntött, ezen túl teherautókat is felhasznál reklámfelületként. A mellekkel arra próbálták meg felhívni leendő hirdetőik figyelmét, hogy a megfelelő reklám elhelyezése egy teherautó oldalán aranyat érhet. A szóvivő azt is elmondta, hogy cége segít majd a miattuk összetört autók tulajdonosainak: a kárnak azt a részét, amit nem térít meg a biztosító kifizetik majd a pórul járt autósoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik