Szórakozás

Kovács Erzsi számlájáról milliókat emeltek le

Újabb és újabb részletek látnak napvilágot az elhunyt énekesnőről. Halála előtt és temetése után is hat millió forinttal rövidült vagyona.

Néhány nappal ezelőtt Kovács Erzsi egykori jóbarátja, Terry Black tett feljelentést a rendőrségen, szerinte ugyanis az énekesnő utolsó ápolója furcsán viselkedett és ennek következtében érhette a halál Erzsit. A BRFK életvédelmi osztálya ezért nyomozást indított az ügyben.

Most Tilinger Attila, a mulatós műsorvezető számolt be néhány különös változásról. Azt mondja, a táncdalénekesnő bankszámlájáról hatalmas összegek tűntek el.

“Nagyjából egy éve költöztem el Erzsitől, a kérésére egészen addig a banki ügyeit is én intéztem az interneten keresztül. Mama ilyenkor mindig mellettem ült, ő ugyanis nem tudta kezelni a netes átutalási rendszert. Később, amikor már nem laktam nála, szintén igyekeztem óvni, vigyázni rá, hogy minden rendben legyen vele. Ekkor, bár a számlára ráláttam, utalásokat már nem végeztem, hiszen a tranzakciókhoz szükséges telefonos kód SMS-ben az ő telefonjára érkezett, azt meg ugye én nem láthattam. Mindenesetre az április hatodikai halála előtti hetekben vettem észre, hogy eltűnt a bankszámlájáról hat és fél millió forintja. Ami ennél is gyanúsabb, hogy temetése másnapján eltűnt a számlájáról az a 20 ezer euró is, ami április végéig volt lekötve!” – mesélte a Blikknek a közelmúltban gyorshajtással elkapott énekes.

Az is kiderült, hogy Kovács Erzsi pisztolyt tartott a házában, mert rettegett a betörőktől, de sokat emlegetett utolsó ápolója azt is elvette tőle, mondván nehogy kárt tegyen magában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik