Szórakozás

Baukó Éva az eszét csillogtatná meg a dzsungelben

A Celeb vagyok, ments ki innen! második csapata már készülődik a kalandra. VV Éva pedig elárulta, hogy szívesen domborítana egy eddig kevésbé hangsúlyos oldaláról is.

Jövő hét hétfőtől már a dzsungelcelebek második turnusát láthatjuk a képernyőn, akik közül a legbotrányosabbnak Baukó Évát saccolnánk. Az egykori valóságshow-szereplőt még barátai is ellátták jó tanácsokkal.

“Azt tanácsolták, hogy ha nagyon káromkodnom kéne, akkor próbáljam egy kicsit visszafogni magam. Egyébként ebben már változtam, de lehet, hogyha egy olyan feladatra küldenek, akkor kicsúszik egy bémeg. Próbálom visszafogni magam, mert ez egy tévéműsor, de nem biztos, hogy sikerülni fog” – mesélte a Reflektornak Éva, aki örül, hogy nem az előző csapatba került, ugyanis Szabó Zsófival nagy vitáik lettek volna.

A reality-sztár azt is elárulta, hogy a bezártságtól pánikol a legjobban, ezért bízik benne, hogy elkerülik az olyan bátorságpróbák, mint az élve eltemetés, ellenben nagyon szeretne olyan feladatot, amiben az agyát dolgoztathatná meg.

“Annak örülnék, ha olyan feladatot kapnék a bátorságpróbán, ahol celebekről kérdeznek, mert a bulvárban nagyon otthon vagyok. Szeretnék olyan feladatot kapni, ahol gondolkodni kell, vagy tudni kell dolgokat.”

Fotó: Hir24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik