Szórakozás

Pásztor Anna: Hálát szoktam adni

Az Anna & the Barbies énekesnője megtanulta értékelni és megbecsülni azt, ami számára megadatott. Nem volt könnyű az útja.

A népszerű Márti dalát is előadó énekesnő, Pásztor Anna a Life.hu sztárszerzőjének mesélt élete nehéz időszakáról, és arról, hogyan sikerült rálelnie a harmóniára. Anna pár éve elveszített egy kisbabát, ami lelkileg annyira megviselte, hogy már testi tüneteket is produkált.

“…a negyedik, ötödik hónap tájékán, amikorra már elfogytak a könnyeim – leültem magammal. És kristálytisztán kirajzolódott, hogy az, aki voltam, aki először megkapta a lehetőséget, hogy kisbabája legyen, nem volt elég mély ahhoz, hogy átélhesse ezt. Ennek a tragédiának meg kellett történnie (…) Ahogy ezt megértettem és elfogadtam, rögtön jött Beni” – meséli az énekesnő, aki ma már boldog édesanya. A várandósságát pedig igazi csodaként élte meg:

“Az a kilenc hónap maga volt a szárnyalás, egy kiteljesülés. Minden gömbölyű lett rajtam, az életkedv is gömbölyű volt, az arcom és az aurám is olyan lett, mint egy barack. (…) Minden kerek lett, jóízű és nyugodt.”

Fotó: TV2

Annának kisfia megszületése után hamar sikerült összeegyeztetni a színpadot és az anyaságot, ezért most élete legszebb időszakát éli.

“Hiszek Istenben és hálát szoktam adni. (…) Igenis nézz szét, hogy mit kaptál, legyél érte hálás! Kérjél bocsánatot azért, amikor gyönge voltál! És kérj erőt a továbbiakhoz. Én ezt szoktam összefoglalni az imámban” – mesélte az énekesnő, aki nem csak lelkileg, de testileg is kirobbanó formában van, ahogy ezt a foci vb kapcsán készült fotóján nemrég be is bizonyította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik