Szórakozás

Megvan a Rising Star zsűrije

A TV2 hamarosan induló, vadiúj formátumú tehetségkutatójában a közönség a legfőbb ítész, de azért természetesen a szakmai zsűri sem maradhat ki a műsorból.

Ördög Nóra műsorvezetésével idén ősszel mutatkozik be a TV2 legújabb zenei tehetségkutatója, a Rising Star. Az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők, de természetesen nem hiányozhat a műsorból egy szakavatott zsűri sem.

Pásztor Anna, KERO – Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi. A nézők mellett rajtuk múlik majd, kik lesznek a Rising Star versenyzői. A zenei tehetségkutató zsűrije nem vesztegeti az időt, a november 9-én induló élő adások előtt a héten már bele is fog a legígéretesebb énekesek meghallgatásába.

A csapat nagy öregje vitathatatlanul a Budapesti Operettszínház Kossuth-díjas igazgatója, Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO.

Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, megtudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt. Nagyon izgalmas lesz” – mondta a szakember, aki már olyan hírességeket indított el a pályán, mint Bereczki Zoltán, Dolhai Attila vagy Szabó P. Szilveszter.

Fotó: TV2 

A zsűriben helyet foglal a Sztárban Sztár versenyzőjeként is bizonyító, bevállalós énekesnő, Pásztor Anna is.

„Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül” – árulta el az Anna & The Barbies frontembere.

A népszerű színész-énekes Feke Pál is izgatottan várja a Rising Star-t.

„A jó énekhang mellett hatalmas szerephez jut a személyiség, hogy valaki a televízió képernyőjén keresztül is magával tudja ragadni az embereket. A legfontosabb célom, hogy tükröt tartsak a versenyzők elé, és minden eddigi tapasztalatomat, elhivatottságomat felhasználva utat mutassak nekik” – mondta el a Junior Prima és Artisjus-díjas művész.

A tehetségkutató zsűrijének negyedik tagja, Mező Misi is elhivatott.

„Izgalmas feladat elé nézünk a zsűri-társaimmal, ebben biztos vagyok. Őszinteségre, és ha olyan szituáció adódik, vitákra is számíthatnak a nézők, mert akiben én hiszek, a mellett ki fogok állni” – ígéri az idén tizenöt éves Magna Cum Laude énekese.

Ezt olvasta már? 30 éves lett Harry herceg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik