Szórakozás

Rúzsa Magdi türelmetlen a gyerekekkel

Az énekesnő hosszú ideje él boldog párkapcsolatban, ám a gyerekvállalás egyelőre nem téma náluk.

Rúzsa Magdiról leginkább szakmai élete kapcsán hallhatunk. Habár évek óta kitart párja mellett, elárulta, hogy korábban a karrierjét tartotta a legfontosabbnak az életében.

“Amikor korábban megkérdezték tőlem, hogy mi a legfontosabb az életemben, akkor egyértelműen a zene jutott eszembe. De ahogy az ember érik, egyre inkább úgy gondolja, hogy nem csak a zene az, amivel maradandót lehet alkotni” – kezdte az énekesnő a Class40 műsorvezetőjének, Kiss Orsinak.

A Megasztár felfedezettje arról is beszélt, hogy a családról egyelőre egy megbízható társ jut az eszébe és az időnként felröppenő pletykákkal ellentétben még nem terveznek gyermeket. A 28 éves sztár még nem érzi magát felkészültnek az anyaságra és nincs is elég türelme a picikhez, annak ellenére, hogy szereti őket.

“Régóta megtaláltam azt az embert, akire mindig támaszkodhatok, és remélem sikerül is őt megőriznem.Az utóbbi időben többször felröppent, hogy állapotos vagyok, de nem vagyok várandós, ha az leszek, el fogom mondani. Még érnem kell, mielőtt saját gyermek vállalására gondolok.”

Fotó: Red Lemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik