Szórakozás

Parkinson-kórban szenvedett Robin Williams

Felesége egy közleményben tudatta, hogy a hétfőn öngyilkosságot elkövetett színész a betegség kezdeti stádiumában volt.

Susan Schneider csütörtökön nyilvánosságra hozott közleménye szerint férje „józan és tiszta volt”, és depresszióval és szorongással küzdött a halálát megelőző időszakban, valamint a Parkinson-kór korai stádiumával – írta a BBC. Robin Williams a közlemény szerint még nem érezte, hogy eljött az idő arra, hogy a betegségéről szóló hírt megossza a világgal.

A 63 éves színészt hétfőn találták holtan kaliforniai lakásában, ahol öngyilkosságot követett el. A hír hallatán sokan kezdetek el azon spekulálni, hogy az alkohol- és drogproblémákkal küzdő Williams talán visszaesett a halála előtt.

Közben a Williams halála ügyében nyomozó Marin-megyei rendőrség magyarázkodásra kényszerült, miután sokan kritizálták, milyen sok részletet hoztak nyilvánosságra a színész halálának körülményeiről – írta a New York Daily News. Keith Boyd hadnagy kijelentette: nem volt más választásuk, mint minden információt nyilvánosságra hozni, erre ugyanis a törvények kötelezték őket.

Egyben közölte azt is, hogy nemsokára közzéteszik a 911-es segélyhívóra érkezett telefonhívást is, ami után a rendőrök kivonultak Williams házához. Boyd elmondása szerint eddig a helyi ügyésszel kerestek jogi lehetőséget arra, hogy a felvételt visszatarthassák, de nem jártak sikerrel. A kaliforniai törvények alapján tíz napon belül kell közzétenni a hangfelvételt. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik