Szórakozás

Hamis fotók miatt törölte magát Robin Williams lánya a közösségi oldalakról

Zelda Williams bejelentést tett két felhasználó ellen, mivel manipulált fotókat küldtek neki. Ezeken édesapját halála után ábrázolták.

Nem elég a gyászt feldolgozni Robin Williams gyermekeinek, 25 éves lánya most ízléstelen és morbid üzeneteket kapott a közösségi oldalakon keresztül.

Ahogy a gawker.com is megírta, a színészről olyan, képszerkesztő által manipulált fotókat készítettek, amik halála után jelenítik meg az öngyilkos sztárt. A képek eredetijéről annyi már kiderült, hogy egy dél-amerikai egyetem törvényszéki patológiájának honlapjáról emelték le őket.

A kép állítólag már az interneten is terjed, hiába jelentette a színész lánya azonnal a felhasználókat. Zelda, aki megható sorokkal búcsúzott édesapjától, most besokallt a morbid “tréfától” és törölte magát a Twitterről és az Instagramról egyaránt.

“A kedvenc családi képeimet bekeretezve ott vannak a házamban, nem a közösségi oldalakon kiposztolva, és ott is maradnak. (…) Köszönjük a tiszteletet és a megértést ezekben a nehéz időkben. Viszlát” – búcsúzott a színésznő, aki úgy véli, amíg nem tudja feldolgozni apja halálát, nem kíván visszatérni egyik oldalra sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik