Szórakozás

Búcsúznak édesapjuktól Robin Williams gyermekei

A színész három gyermeke a közösségi oldalakon is gyászol.

Robin Williamshirtelen halála természetesen a családját viseli meg leginkább; gyermekei megható üzenetekkel búcsúznak a színésztől. Ahogy már írtunk róla, 25 éves lánya, Zelda egy Kis herceg -idézettel búcsúzott a színésztől közvetlenül a tragédia után. Később bővebben emlékezett, egyben a negatív kommentekre is reagált, ahogy ezt a buzzfeed is megírta:

“Családunk mindig is magánügyként kezelte, hogyan töltöttük együtt az időt. Ennek azonban vége, és most lecsupaszítva érzem magam. Utoljára a születésnapján láttam, hálás vagyok azért, hogy testvéreimmel együtt lehettünk vele, csak vele, sokat nevettünk, megajándékoztuk egymást. Mindig kedves volt, még a legnehezebb időszakában is. Közben soha, de soha nem fogom megérteni, hogyan tudott ennyire szeretni, miközben ezt az érzést ő legbelül nem találta meg. Kicsit elviselhetőbbé teszi a gyászomat, hogy tudom, rajtunk kívül milliók érzik a veszteségét. Persze ez nem enyhíti a fájdalmat, de az, hogy ilyen sokan felajánlották segítségüket, csökkenti a terhet. Köszönet jár azoknak, akik kedves sorokat küldenek, akik tudják, hogy az volt a mániája, hogy imádta megnevettetni az embereket.

És azok, akik negatív dolgokat gondolnak róla, nos, tudom, hogy azoknak apa vicces oldala most egy tucat galambot küldene a házukhoz, hogy lekakilja az autójukat, közvetlenül azután, hogy lemosták azt – elvégre, ő is szeretett nevetni. Apa volt és mindig is ő lesz az egyik legkedvesebb, legnagylelkűbb lélek, akit valaha ismertem. Van néhány dolog, amit biztosan tudok most, az egyik az, hogy nemcsak az én életem, de az egész világ szürkébb, színtelenebb lett, amelyben kevesebb a nevetés is most, hogy ő már nincs közöttünk. Kétszer olyan keményen kell dolgoznunk, hogy be tudjuk tölteni ezt az űrt.”


Fotó: Europress

A 31 éves Zac így búcsúzott: “Tegnap elvesztettem az édesapámat és egyik legjobb barátomat, a világ pedig egy kicsit szürkébb lett. Minden nap szeretettel gondolok majd rá. Arra kérem azokat, akik szerették őt, hogy szelíd, kedves, nagylelkű emberként emlékezzen rá, amilyen volt. Próbáljunk örömet okozni másoknak, ahogy ő tette.”

“Nincsenek szavak, amelyek pontosan leírnák a szeretetet és tiszteletet, amit apa iránt éreztem. A világ sosem lesz ugyanaz nélküle. Hiányozni fog és mindenhová magammal viszem, ahová sodor az élet ezután. Várom azt a pillanatot is, amikor újra láthatom őt” – ezzel pedig már a 22 éves Cody köszönt el édesapjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik