Szórakozás

Bajor Imre gyerekei levélben búcsúznak

Az 57 évesen elhunyt színészt az egész ország gyászolja, gyermekei emlékeiket papírra vetve köszöntek el édesapjuktól.

Bajor Imre halála az összes barátot, kollégát és rajongót megrázta, de a legnehezebben a művész két gyereke, Lili és Marci fogadták a tragédiát. A két fiatal levélben búcsúzott el édesapjától, amit a Story magazin közölt le.

“Mindig is nagyon apás voltam, csüngtem rajta kicsi korom óta. Igazán különleges kapcsolatunk volt. Rémes ezt múlt időben írni. Az utóbbi időben éreztük már, hogy egyre rosszabb a helyzet, és hogy vészesen fogynak a közös percek. És amikor nem vette fel a telefont, és azt kérte, inkább ne látogassuk meg, mert nem akarja, hogy így lássuk, elkezdtünk félni” – írta Lili, aki apja nyomdokaiba lépve színésznőnek tanul.

“Édesapámmal sosem volt a legszorosabb kapcsolatom az elmúlt 18 évem alatt. Az utóbbi 2-3 évben azonban jelentős változás történt köztünk. Közelebb kerültünk egymáshoz, és megtaláltuk a közös hangot. Amikor bokatörést szenvedett 2 évvel ezelőtt, nagyon sokszor meglátogattam Lilivel, nagyon rossz érzés volt, mert mindig azt hittem, hogy apával semmi komolyabb baj nem történhet” – osztotta meg fájdalmát Bajor Marci.

A gyerekek búcsúját a Story e heti számában olvashatja el teljes hosszában.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik