Szórakozás

Farkasházy Tivadar: Imi csinált meg engem

A humorista félkarú óriásnak érzi magát legjobb barátja nélkül, aki többször is segített neki, hogy ne tegyék ki a Heti Hetesből.

Farkasházy Tivadar kollégáját és legközelebbi barátját veszítette el, amikor Bajor Imre a múlt héten feladta a küzdelmet agydaganata ellen. Teddy most arról mesélt, hogy Bajor többször is kisegítette a munkában és hogy halálával az ő szerepe is kétségessé vált a Heti Hetesben.

“30 évig dolgoztunk és ugyanennyi ideig néztünk együtt meccseket. A Rádiókabaré és a Heti hetes – ahonnan már többször kitettek volna nélküle – miatt a fél életemet vele töltöttem. Imi ‘csinált’ meg engem, csavarta, felerősítette a poénokat, úgy érzem, az egyik karomat veszítettem el vele. A legrosszabb darabokat neki adtuk a kabaréban, nem azért, hogy kitoljunk vele, hanem azért, mert csak ő tudta sikerre vinni ezeket. Élete utolsó meccsét is csak azért veszítette el, mert akivel harcolnia kellett, annak eggyel több kasza volt a kezében. Imre egész életében azt akarta, hogy hangosan röhögjenek körülötte, ezért a halálakor sem lehetnénk szomorúak, nagyon pipa lenne” – mesélte Farkasházy a Blikknek.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik