Szórakozás

Berki Krisztián egy igazi multitálentum

Az Édes Élet sztárja lassan minden nap valami újdonsággal rukkol elő. Most klipet rendezett, de már tervezi egy saját dal feléneklését is.

Berki Krisztián a maga megszokott szerénységével beszélt legújabb dobásáról. Barátjának, Dynamicnak rendezte a verekedő rapperrel, Curtisszel közös videoklipjét, de azt is elárulta, hogy hamarosan maga is éneklésre adja a fejét.

“Rájöttek, hogy sokkal több potenciál van bennem, mint egy reality szereplő, ezért írtak nekem egy dalt. Ha megtanulom a szöveget, akkor fel is fogom énekelni és igazából nem várok többet, mint 30-40 millió rajongót vagy kattintást” – mesélte az Aktív kamerái előtt Berki, aki ősztől műsorvezetőként is kipróbálja magát.

Krisztián elmondta, hogy ő nem egy átlagember, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy tehetségét az égvilágon mindenben kamatoztatni tudja.

“Vannak olyan szituációk, amikor az embernek semmi nem sikerül. Ezek az átlagemberek. És van természetesen a Berki, aki bármihez nyúl, arannyá változik. Én most ezt a korszakomat élem és próbálok mindenhez hozzányúlni, hogy mindnyájunknak arannyá változzon.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik