Szórakozás

Pamela retteg attól, hogy Berki átveri

Hódi Pamela sírva mesélt legnagyobb félelméről az Édes Életben, ami természetesen gyermeke apjával, Berkivel kapcsolatos.

A celebpár megint fasírtban van egymással, ezért augusztus harmadikára kitűzött esküvőjük is elmaradt. Berki hajmeresztő kaszkadőrmutatvánnyal szerette volna megbékíteni kedvesét, de egy mediátort is felfogadtak a feszültségek elsimítására. Pamela egy beszélgetés során elárulta, hogy terhessége és kislánya első három hónapja volt élete legnehezebb időszaka és azt is bevallotta, hogy miért. Ennél a pontnál azonban nem bírta tovább érzelmileg és elsírta magát.

“Attól rémülök meg, ha Krisztiánról hallok valamit és nem tudom eldönteni, hogy igaz vagy nem igaz. Volt egy pár ilyen, főleg a terhességem alatt. Mások állítottak valamit, Krisztián megint mást és az ember nem tudja eldönteni, főleg amilyen hormonháztartásom volt akkor. Higgyek a gyerekem apjának, akinek éppen akkor szülök egy gyereket vagy higgyek a jöttment embereknek” – mondta könnyeivel küszködve a 25 éves anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik