Szórakozás

Ördög Nóra: Áruló lennék?

Blogbejegyzésben osztja meg gondolatait és véleményét az RTL Klubtól távozó műsorvezető.

Ahogy már írtunk róla, Ördög Nóra a TV2-höz igazol, távozását pedig az RTL Klub vezetősége is kommentálta. A kommentekben hideget és meleget egyaránt kapó mindenórás műsorvezető most az Angyalműhely blog bejegyzésében írta le a helyzetet a saját szemszögéből.

“Valószínűleg nem én vagyok az első és nem is az utolsó, aki hosszú, egy helyen eltöltött idő után munkahelyet vált. És ebben nem hiszem, hogy lenne bármi furcsa. Különösen egy olyan szakmában, ahol mindenek felett számít a megújulni tudás képessége. (Pláne az én koromban… :-)) Csak olyan dolgokban vettem részt eddig, amiben 100%-ig tudtam hinni, amiért teljes szívemmel és lelkemmel tudtam lelkesedni, mert csak így van értelme. És nagyon hálás vagyok mindenért, amit az RTL Klubon műsorvezetőként végigélhettem!

De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá. Először csak én kezdtem el észlelni a parányi jeleket magamon. És nem akartam megvárni, amíg más is észreveszi őket… Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett.

Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként. Miért nem kezdtem korábban tárgyalni a főnökeimmel? Mert a döntésem egyáltalán nem alku kérdése volt. Nem is szerettem volna erre használni ezt a helyzetet. Mérlegeltem, döntöttem, és azonnal jeleztem is. Ezért lehetett váratlan. Pontosan tudom, mi áll a szerződésemben, és vállalom is minden fronton a következményeket a benne foglaltak szerint.

Életem legnehezebb napja volt a tegnapi. De nem is számítottam másra. 13 évet lezárni pokoli. És megúszhatatlan a fájdalom, legalábbis a részemről. Szerencsére eddig sem a képernyő sarkában álló betűkkel dolgoztam együtt, hanem emberekkel, akik sokkal inkább a barátaim, mint a kollégáim. És azok is maradnak. És most lesznek új kollégáim, aztán, remélem, idővel új barátaim is, új energiák, új hatások, új műsorok, új izgalmak a TV2-nél.

Mindezek előtt pedig egy új gyerekem és egy új helyzet Micivel :-) Az, hogy a jövőmről gondolkodom, az is csak róluk szól. És akkor is ők lesznek a legfontosabbak, amikor már dolgozni is fogok, értük, értünk. De addig még hosszú, nyugodt, békés hónapok vannak hátra, amit csak a családommal tölthetek.

Boldog vagyok! Mert a változás jó! A zivatar meg gyorsan elül. Mert azért nem akkora történet ez… Találkozunk ugyanúgy a „dobozban”, csak egy gombbal arrébb! ” 

Folyamatosan frissülő hírek és információk Ördög Nóráról ITT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik