Szórakozás

Kétmilliónál is többet keresett Ördög Nóri

Álomfizetést hagyott maga mögött a műsorvezető, de a szerződésszegés miatt is milliókat fizethet majd.

A TV2-höz igazoló Ördög Nóra azokhoz a műsorvezetőkhöz tartozik, akik akkor is kaptak fizetést, amikor egyáltalán nem dolgoztak – értesült a Blikk, akik az RTL KLub vezetőségét kérdezték a távozás lehetséges okairól.

“Biztos mondta volna, ha úgy érzi, hogy nincs eléggé megbecsülve. Nyilván a pénz miatt váltott, de mi nem is kaptunk lehetőséget, hogy esetleg alkudozhassunk. Ezt azért nem értem, mert ha valakinek valami nem tetszik, akkor odajön, és azt mondja, üljünk le, és beszéljük meg. De nem volt ilyen” – mondta el a lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

“Úgy érezzük, hogy cserbenhagyott bennünket. Nagyon csalódott vagyok, leginkább emberileg. Olyan van, hogy valaki elmegy egy másik csatornához, de ezt korrektül is el lehetett volna intézni. És sajnos pont Nóri volt az, aki így ment el. Ezt nem tudom elfogadni” – mondta el Kolosi.


Fotó: RTL Klub

“A NAV-vizsgálat és a folyamatos, RTL-t sújtó kormányzati döntések miatt tudtuk, hogy nemcsak anyagilag, hanem szakmailag is nehéz helyzetbe kerülhetünk, s lesznek, akik nem vállalva ezt a kihívást, más munkáltatót keresnek. Azt azonban sem én, sem egyik kollégám nem gondolta, hogy pont Nóra lesz az, aki felmond, s pont így” – értetlenkedett Kolosi Péter már a Borsnak adott interjúban.

“Ha egy alkalmazottunkat megkeresi más csatorna, általában leül velünk beszélni, hátha sikerül találni egy mindenki számára kedvező megoldást. Nóra azonban úgy jött bejelenteni a döntését, hogy új szerződését már aláírta a TV2-vel, ezzel pedig megszegte a szerződése versenykorlátozási részét” – mondta Kolosi, aki nem is titkolja, Ördög Nóra perre számíthat a szerződésszegésért, ami a lap információi szerint a műsorvezető RTL-es fizetésével arányosan milliókra rúghat majd.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik