Szórakozás

Friderikusz szerint szó sincs szakításról

A tévés a továbbiakban nem vezeti a TV2-n sikerrel futó műsorok folytatását, ennek ellenére azt állítja, nincs konfliktus közte és a csatorna között.

A napokban felröppent a hír, hogy Friderikusz Sándor nem tervez részt venni sem Az Ének Iskolája folytatásában, sem pedig a Sztárban Sztár műsorában. A pletykákkal ellentétben azonban nem balhé áll a döntés hátterében, és még az is lehet, hogy a jövőben számíthatnak a nézők Friderikuszra a képernyőn.

Fotó: RTL Klub

“A tegnapi szenzációhajhász újságcímek szakításról szólnak, meg hogy vége a TV2 és Friderikusz együttműködésének, és hogy otthagyom a TV2-t. Kérem tisztelettel, nincs mit otthagynom, hiszen nem is voltam soha a TV2 állományában! Az elmúlt években fölkértek egy-egy munkára, amit hol vállaltam, hol meg nem, egyéb elfoglaltságaimtól, érdeklődésemtől stb. függően. Ráadásul épp egy hete – kezdeményezésemre– a TV2 két tulajdonosával hármasban ebédeltünk, és a jövőről szóló stratégiai kérdésekről beszélgettünk, nem mellesleg, sok tekintetben egyet is értettünk. Ezt a találkozót azzal zártuk, rövidesen folytatjuk a közös gondolkodást valamiről, amiről most többet nem mondanék.

Szerintem azon túl, hogy a sajtó semmiből csinált elefántot, szó sincs konfliktusról meg balhéról (legalábbis én biztosan nem tudok erről), mindenki teszi a dolgát, aminek az is lehet a teljesen természetes fejleménye, hogy a közeljövőben megint együtt dolgozunk a TV2-vel, és az is lehetséges, hogy mostanában nem lesz dolgunk egymással. Ez az élet rendje, legalábbis Magyarországon! Egyébként meg közösen annyi szép sikert mondhatunk a magunkénak, hogy a többiről legfeljebb csak kényszer hatására beszélnék” – fejtette ki véleményét a műsorvezető az Origónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik