Light

Kárpáti Rebeka nem várna sokáig az esküvővel

A szépségkirálynő még csak 19 éves, de szerelmével komolyan tervezi a jövőt. Nem akar sokat várni a lagzival sem.

Kárpáti Rebeka, a tavalyi Miss Universe Hungary nyertese már három éve alkot egy párt szerelmével, Kazarján Deniellel, aki a Csillag Születikben is feltűnt Appril Project táncosa. Megismerkedésük egy táborban történt, az első csók pedig nagyon giccses körülmények között csattant el:

“Amikor összejöttünk az olyan volt, mint egy romantikus film, annyira nyálas dolgok történtek, hogy már mi is csak röhögtünk rajta. Az első csóknál megjelent két hattyú, telihold volt, beindultak a locsolók, egyszerűen hihetetlen volt, amit én egy jelnek vettem” – mesélte R. Kárpáti Péter lánya a Mokkában.

A fiatalok nemrég egy esküvői fotózáson vettek részt, ezért felmerült a kérdés, ők együtt tervezik-e jövőjüket. A 26 éves Deniel elmondta, hogy esküvő még nem lesz egy éven belül, de sejtelmes válaszából az derült ki, hogy a lánykérésre hamarosan sor kerül.

A műsorvezető, Demcsák Zsuzsa is kifejtette véleményét a házassággal kapcsolatban. Szerinte egyik férfinak sem kéne 30 éves kora előtt megnősülnie és családot alapítania. Rebeka, aki kapott már házassági ajánlatot, egyetértett ezzel, de ő mégsem szeretne túl sokáig várni a menyegzővel. “Mi lazaságból úgy gondoljuk, hogy ha már tök jó az együtt töltött idő és szeretjük egymást meg minden klappol, akkor miért ne.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik