Szórakozás

Bódi Sylvi maradandó sérüléseket szerzett egy balesetben

A modell korallzátonynak csapódott és olyan csúnyán megsérült, hogy a hegei örökre megmaradnak majd.

Bódi Sylvi a napokban szenvedett szörf-balesetet: egy korallzátonynak csapódott. A szerencsétlen esés miatt olyan hegek lettek rajta, amelyek örökre megmaradnak, ám a modellt ez nem zavarja, nem tervezi hogy eltünteti majd őket.

“Na, megelőzvén, hogy azt olvassák a rokonaim az újságokban, hogy cápák martalékaként elnyelt az óceán Ausztrália partjainál, el szeretném mondani, hogy alapvetően jól vagyok, annak ellenére, hogy több sebből véreztem. A hegek megmaradnak örökre, majd a fotósok retusálják, ha zavarja őket. Engem ugyan nem, hiszen egy nemes “küzdelem” emlékét őrzik” – írta Facebook oldalán Sylvi.

Fotó: Facebook

A modell különleges kezeléssel ápolja a sebeit: lime-ot ken a sebére, ami komoly fájdalmakat okoz a friss sérülések miatt.

“Lassan már a lime-mal való leápolást is megszokom… Pedig azt nem könnyű. Alapvetően imádom a citrusféléket, de a limeot is inkább a moitómban szeretem… Ilyenkor frissen lime-mal kell a nyílt sebet bedörzsölni, mert ez nyírja ki azokat a baktériumokat, kórokozókat, amiket a zátonnyal való egyesülésem közben gyűjthettem be. (Nem, nem fáj, ááá. És nem, nem ég, ááá!) A legjobban a kis deszkámat sajnálom, mert benne is csúnya károkat okoztam. De talán pont az a kitört szkeg mentett meg attól, hogy rosszabb helyre szerezzek újabb “tetoválásokat” … Természetesen ez a kis intermezzo az óceánnal nem vette el a kedvemet. A szörfözés iránti szerelmem és szenvedélyem változatlan. :))))” – tette hozzá a pucér indiánként is szexi modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik