Szórakozás

Kifizeti az adósságait L. L. Junior

Úgy tűnik, az énekesnek szép lassan sikerül kikecmeregnie az adósságcsapdából.

Ahogy már írtunk róla, L. L. Junior komoly anyagi gondokkal szembesült nemrégiben, még lakása is végrehajtás alá került. A rapper nyár végéig, részletekben akarja rendezni minden fennmaradó adósságát és hátralékát – írja a Blikk.

“Nyolcmillió-háromszázezer forintot már rendeztem a hitelező bank felé, mert annyiért vette meg a lakást egy barátom. A szolgáltatókkal pedig folyamatosan tárgyalok arról, miként tudom kifizetni az elmaradásaimat. Nyár végéig az összes tartozást letudom” – mondta el Junior, aki szerint élete legtanulságosabb időszaka van mögötte.

“Az édesapám tavalyelőtti halála és a gyerek születése azonban teljesen megváltoztatott. Úgy is mondhatnám, benőtt a fejem lágya. Kijöttem a szenvedélybetegségekből. A munka után pedig nem maradozom ki, mint régebben, hanem sietek haza. Nagy tanulság volt számomra ez az időszak. Soha többé nem fordulhat elő ilyen” – mondta a zenész, aki azt is elárulta, hogy innentől minden bevételének a felét félreteszi, mert adósságai rendezése után egy házat szeretne venni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik