Szórakozás

Fásy Ádám felfedezte Barna Barnabást

Az énekes-műsorvezető felkarolta a korábban VV Évával éneklő Barnát.

Fásy Ádám idei legnagyobb felfedezettje nem más, mint a bőre kifehéríttetésére vállalkozó előadó, Barna Barnabás. A mulatós zene császára szerint kifejezetten szerencsés a találkozásuk.

“Barna többször jelentkezett a mulatóba, és nagyon megtetszett nekem. Úgy döntöttem, hogy felkarolom és mindenben segítem őt. Nagyon nehéz ez a szakma, sokan állnak sorba a sikerért, de a menedzselésünkkel meg a jó tanácsainkkal remélhetőleg megállja majd a helyét a szakmában, természetesen nem én döntök, hanem a közönség” – mondta a Hír24-nek Fásy Ádám, aki pályafutása során saját bevallása szerint eddig legalább hatvan embernek adott lehetőséget, hogy ismert és híres előadóművész legyen. Többek között 1991-ben a szépségversenye színpadán Galambos Lajos trombitaművésznek is.

Fotó: Rozmanitz Gábor

A korábban VV Éva oldalán is éneklő Barna Barnabás örül, hogy végre mesterre talált, és figyeli Fásy minden iránymutatását.

“Megfogadom Ádám minden tanácsát, hiszen ő igazi szakember a mulatós terén. Már többször is szerepeltem a műsorában és fellépni is járok vele, remélem a segítségével még nagyobb karriert futhatok be” – tette hozzá Barna.

Majd meglátjuk, mennyire lesz szerencsés a találkozás. De ez a dal azért egy kis előrejelzéssel szolgálhat:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik