Szórakozás

Tilinger Attila megfenyegette Barna Barnabást

A műsorvezető azt mondta Barnának, hogy nagy baj lesz, ha nem vonja vissza az állításait.

Tegnap tartották a Budai Központi Kerületi Bíróságon annak a rágalmazási pernek a tárgyalását, amelyben Tilinger Attila a vasárnap elhunyt Kovács Erzsit és Barna Barnabást vádolja. Egy napilap cikkében ugyanis a táncdalénekesnő és a mulatós zenész korábban azt állították, hogy Attila milliókkal tartozik nekik. Erzsi halála miatt a tárgyalást elhalasztották, álláspontja mellett azonban Attila továbbra is kiáll, így folytatás várható.

Fotó: Facebook

“Attila összesen 50.000.000 forinttal tartozik nekem. 2007-ben még üzlettársak voltunk, együtt készítettük a Házibuli Attilával című műsort és a fellépések szervezésében is közreműködtem. Attila itt rövidített meg engem, ám ő nem hajlandó ezt elismerni” – mondta a Hír24-nek Barna Barnabás, akit állítólag a műsorvezető meg is fenyegetett, hogy vonja vissza az állításait.

“Attila azt mondta, hogy vonjak vissza mindent, mert különben nagy baj lesz. Én viszont nem félek a fenyegetőzéstől, szerintem ez gyerekes dolog. Majd a bíróság kideríti, hogy mi az igazság” – mondta indulatosan a roma zenész, majd hozzátette: azt tanácsolja, mindenki kétszer gondolja meg, mielőtt Tilinger Attilával üzletet köt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik