Szórakozás

Fásy Ádám szerint Csernobil okozhatta fia halálát

A mulatós király már több mint tíz éve veszítette el fiát, de még mindig próbálja megfejteni az okokat.

Fásy Ádám három évvel ezelőtt vallott őszintén fia haláláról, aki 18 évesen hunyt el csecsemőmirigyrákban. A zenész nem tudja feldolgozni, hogy nem tudott segíteni gyerekén.

“Az élet legnagyobb tragédiája, amikor a gyermekét elveszíti az ember. Egy jól fejlett, egészséges sportoló srácról, egyik pillanatról a másikra kiderül, hogy rákos. Borzasztó, senkinek nem kívánom azt az élményt, amikor egy 90 kilós fiatalember 40 kilóra fogy, és nem tudok neki reményt adni. Próbálok segíteni és biztatni, hogy nem fog meghalni és másnap meghal az ember karjaiban. Ezek a sorstól a legnagyobb és legkegyetlenebb pofonok” – mondta Fásy az Aktívnak.

Fásy Ádám azóta is azzal kínozza magát, hogy mit tehettek volna másképp, illetve, hogy mi lehetett betegségének kiváltó oka. “Körösladányban élt a kisfiam és rengeteg salátát evett, amikor Csernobil volt és arra következtettünk, hogy ez lehetett a halálának az oka, mert abban az időben, Körösladányban több hasonló korú gyermek is volt, aki elhalálozott különböző típusú rákban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik