Szórakozás

Komolyra fordult Détár Enikő kapcsolata

Új szerelme kísérte el Encit a Szombat Esti Láz fináléjára is, ahonnan kéz a kézben távoztak.

Détár Enikő a show egyik sztárvendégeként érkezett a döntőre, majd pedig új párjával távozott onnan. A Bors szemtanúi szerint a friss szerelmesekről sugárzott a harmónia és az összhang.

“Az ő szerelmük minden harsányságtól mentes, bár úgy szeretik egymást, mint a kamaszok. Mivel a férfi civil, nem akarják nagy dobra verni a kapcsolatukat, de nem is bujkálnak senki elől” – mesélte a lapnak egy bennfentes.

“Köszönjük, nagyon jól megvagyunk” – Enikő egyelőre ennyit válaszolt a napilap megkeresésére, korábbi nyilatkozatában viszont elárult egy-két részletet civil szerelmével való, fél évvel ezelőtti megismerkedéséről.

“Egy fellépés után, a színfalak mögött találkoztunk először. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is.”

A lap úgy tudja, hogy bár a kapcsolat csak egyéjszakás kalandnak indult a színésznő részéről, már több mint fél éve tart.


Fotó: Super TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik