Szórakozás

Détár Enikő: Pétert anyu küldte az égből

A színésznő újra szerelmes és megtalálta a boldogságot a jóképű Péter mellett.

Úgy tűnik, 2014 Détár Enikő éve lesz, a színésznő csak úgy ragyog és nem is lehetne boldogabb, ugyanis egy Péter nevű férfi mellett végre megtalálta a boldogságot. A csütörtökön megjelenő Story-ban Détár Enikő és új párja is megszólal, szeretnének tisztázni minden félreértést és arról is beszélnek, hogy terveznek-e házasságot, illetve gondot okoz-e az, hogy Péter tíz évvel fiatalabb.

Mint ismert pár hónappal ezelőtt Rékasi Károly közleményt adott ki, hogy Détár Enikővel elválnak útjaik, csak később derült ki, hogy a színész Pikali Gerda miatt hagyta el a családját. A páros azóta nyilvánosan is felvállalta a kapcsolatát.

Détár Enikő korábban a Storynak mesélt erről a nehéz időszakról:

“Klassz család voltunk, két okos gyereknek adhattam életet. Mindkettőnknek voltak egyéni ambíciói és sikerei. Mindezeket köszönöm a sorsnak és Karinak is. Miért is gyanakodtam volna? Nem vettem észre, hogy van egy harmadik” – mondta a színésznő a Storynak, majd a kérdésre, hogyan reagált a felfedezésre, így folytatta:

“Rákérdeztem, Kari pedig őszintén válaszolt, elmondta az igazságot. A barátaim már rövid idő után azt mondták: ‘Enci, lépj tovább’. De tiszteletben tartották az érzéseimet” – mondta Enikő. A színésznőnek azonban sikerült felállni a padlóról és boldogan tervezi a közös életet Péterrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik