Szórakozás

Színpadon csókolózik Hujber és Détár Enikő

Détár Enikő és Hujber Ferenc egy párt alakít A kaktusz virága című zenés darabban, ahol a fogorvost és asszisztensét játszó két színész végzetesen egymásba szeret.

Életében először alakít szerelmes párt a két ismert színész, Hujber Ferenc és Détár Enikő. A Bánfalvy Stúdió legújabb darabjában, A kaktusz virágában egy fogorvost és annak asszisztensnőjét játsszák. A két szereplő egy életen át kerülgeti egymást, majd végérvényesen egymásba szeret. A csókjelenet a darab végére maradt, amely a próbákon többnyire mindig nevetésbe fulladt.

“Azért gondoltunk Hujber Ferencre a darab kapcsán, mert a Nagy Duettben brillírozott, sőt egy másik musicelben, a Madách Színházban is zseniálisan szerepel. Úgy tűnik, az éneklés mostanában megtalálja őt. Détár Enikő pedig szintén fürdőzik a szerepben. Mintha kicserélték volna, felszabadult, vidám és élvezi az életet” – mondta a darab producere, Bánfalvy Ágnes.

“Akárcsak Stéphanie, úgy én magam is elég fegyelmezett életet élek. Én azonban a szélsőségeimet a színpadon élem ki, és nem a civil életben” – tette hozzá Détár Enikő.

 

Mit szólsz ehhez? VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette pedig kiverte a biztosítékot mélyen vallásos édesanyjánál. Részletek az NLC oldalán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik