Szórakozás

Növényi Norbi kisfia halálra rémült Conchitától

Az Eurovízió nyertes szakállas nő sokaknál kiverte a biztosítékot, a legnehezebb feladat pedig egy szülő számára az, hogy megmagyarázza a gyerekének, mit is lát.

Conchita Wurst kétség kívül egy bizarr jelenség. Sokan gyűlölködnek, mások pedig a toleranciát emlegetik, ha szóba kerül a transzvesztita énekes neve. Miközben sok felnőtt se tudja hova tenni a szakállas nő jelenségét, addig a kicsi gyerekek nagy bajban vannak.

Fotó: TV2

Növényi Norbi arról számolt be közösségi oldalán, hogy kisfia rémülten menekült el, amikor meglátta Conchita Wurst fotóját. A birkózó maga is megrökönyödött, ezért mások tanácsát kérte.

“Bekapcsoltam a gépemet és a négy éves fiam mellettem állt! Az első kép, ami előbukkant az CONCHITA volt az Eurovizióból! A fiam felkiáltott ‘APA EGY SZELLEM!’ és elfutott a gép elöl! Fél perc múlva visszajött és azt kérdezte, ‘apa én ugye nem vagyok ilyen?’ Ti mit reagálnátok erre? Én lezártam a gépet addig, míg a gyerek nem kezdett el az autóival játszani, mert nem tudtam neki mit mondani!! Én toleráns vagyok, de ez engem is meglepett!” – írta Norbi, aki párjának xl-es ciciket vett évfordulójuk alkalmából.

Ön mit tett volna Növényi Norbert helyében?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik