Szórakozás

Álruhában bujkál Nkuya Sonia

Bár a rendőrök nem találják, a Borsnak még nyilatkozott is a gyermekével bujkáló volt megasztáros.

Mint megírtuk, Nkuya Sonia Angliából menekült haza gyermekével, annak édesapja elől, aki a kicsi útlevelét is magánál tartotta. Az akkor megindult gyermekelhelyezési perben a bíróság az énekesnőnek ítélte első fokon a gyereket, nemrég azonban újabb fordulatot vett az ügy: a bíróság kimondta, a kislánynak Angliában kell lennie.

Hiába utazott haza a gyermek édesapja, hogy a határidő lejártának napján magával vigye a gyereket, Nkuya Sonia és a kétéves Annabella eltűnt. A huszonnégy éves énekesnő ellen elfogatóparancsot adtak ki, így ezentúl bárhol, bármikor rendőrkézre kerülhet, bilincsben vihetik el. Mivel Sonia Magyarországon ismert, ráadásul elvileg a kislánya, Annabella is vele van, valószínűleg meg kellett húznia magát valakinél. És ha van egy kis esze, az elkövetkezendő hetekben, hónapokban ki sem teszi a lábát rejtekhelyéről, csak álruhában.

Fotó: TV2

Bár a rendőrök még nem, a Bors könnyűszerrel megtalálta a volt megasztárost, aki nyilatkozott is a lapnak.

“Nem tehetek mást, tovább küzdök a gyermekemért. Minden rendben velünk. Annabella születése óta velem van, én nevelem. Van otthona, barátai, magyar állampolgár, de a magyar bíróság szerint most mindent egyszerre kellene elvenni tőle: édesanyát, otthont, barátokat, biztonságot” – mondta Sonia.

Közben Sonia ügyvédje a jogerős határozattal kapcsolatban a Kúriához fordult felülvizsgálati kérelemmel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik