Szórakozás

Nkuya Sonia kislánya Magyarországon maradhat

Az egykori Megasztáros gyermekének kiadatási ügyében döntés született. A kislány Magyarországon maradhat, annak ellenére, hogy Angliában élő édesapja ennek megakadályozása érdekében útlevelét is elvette.

Nkuya Sonia két éves kislánya, Annabella ügyében első fokon ítélet született, így a kicsi édesanyjánál maradhat.

“Ez egy kiadatási tárgyalás volt, amit az édesapja azért indított el, mert állítólag én jogtalanul hoztam el tőle a kislányt Angliából, ami önmagában furcsa, mivel a kislányom magyar állampolgár, az édesapja is magyar, annyi csak, hogy nem Magyarországon született” – mondta a Mokka stúdiójában Sonia, aki arról is beszélt, hogyan hagyták el az Egyesült Királyságot.

“Titokban jöttünk haza Annabellával, de az apjának én már előtte két hete határozottan elmondtam mit akarok, azelőtt pedig két évig folyamatosan mondogattam, hogy nem fogok ott maradni, vagy vele, vagy nélküle, de én a kislánnyal hazaköltözök. Ő viszont nem vett engem komolyan, nem foglalkozott velem, csak a saját érdekeit nézte.”

A gyermek elhelyezési per még csak ezután következik, de az énekesnő szerint itt se lesz szó jogfosztásról, ő ugyanis szeretné, ha Bella apjával is élhetne, amennyiben az hazaköltözik Magyarországra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik