Szórakozás

Berki: Csak pár száz milliós a vagyonom

Az Édes Élet szereplője eddig se szerénykedett, most azonban kijelentette, hogy számára a pénz a legfontosabb az életben.

Berki Krisztián a Frizbi felvételén vetett számot vagyontárgyairól, ahol azt is elmondta, hogy számára a pénz áll az első helyen, amelyet a hírnév és a karrier követ, és csak ezután jönnek a nők.


Fotó:TV2

Az egykori Fradi-vezér egyébként a nőkkel való viszonyáért édesanyját hibáztatja. Berki a Best magazinban mesélt arról, hogy anyjával való rossz kapcsolata erősen befolyásolta a személyiségét.

A magát is visszataszítónak tituláló Berki köztudottan a drága órák és autók megszállottja. Hajdú Péter műsorában arról mesélt, hogy óragyűjteménye 50 milliót ér, a legdrágább darabok pedig egyenként is 10 millió forint feletti összeget kóstálnak. A herevasaltató celeb kocsikból is többet tart egyszerre, mindezek ellenére egyáltalán nem fél a hatósági vizsgálatoktól.

“A legdrágább egy hatvanmilliós volt, de most is van több autóm. Jelenleg csak pár száz milliós a vagyonom. Ha tartanék az adóhatóságtól, akkor nem élnék ebben az országban” – árulta el Berki a Frizbiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik