Szórakozás

Istenes Bence: Tudom, hogy sokan gyűlölnek!

Istenes Bence (istenes bence, )
Istenes Bence (istenes bence, )

Az RTL Klub műsorvezetője tisztában van azzal, hogy igazán megosztó személyiség.

Nemrég interjút adott Szily Nórának Istenes Bence. A fiatal műsorvezető többek között arról is mesélt, hogy tisztában van azzal: egyesek ok nélkül utálják.

“A nagyimnak, akit nagyon szeretek és hiába mondom neki, hogy ne olvasson kommenteket. Neki fáj, és ez nekem is rossz. De mit tehetnék? Egyrészt megnőtt az engem kedvelők száma, hiszen az X-Faktor sokkal nagyobb ismertséget ad, de közben egyre többen lettek azok is, akik utálnak. Ezt nagyon érzem. Egyre komolyabb indulatokat váltok ki az emberekből. Nyilván megosztó személyiség vagyok, ezt tudom. Vagy szeretnek, vagy gyűlölnek” – magyarázta Bence, aki nem annyira magabiztos, mint ahogy az sokszor látszik.

Fotó: RTL Klub

“Felépítettem egy falat. Kívülről erősnek kell látszanom, nem gyengülhetek el. Vagy ha megtörténik, azt nem láthatja senki, hisz akkor megtiporhatnak. Nyilván rosszulesik, ha bántanak. Ha például valaki egy kocsiból átordítja, hogy utál, akkor megdöbbenek és van olyan, hogy fél óráig nem térek magamhoz. Úristen! Mit tettem? Hol élünk? Én ezt nem értem. Hisz nem bántottam senkit, csak teszem a dolgom legjobb tudásom szerint. Ez lenne gyűlölni való?” – gondolkodott Bence.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik