Szórakozás

Majka: A magyar foci mélyen a béka segge alatt van

A rapper kiborult és mindenkit kiosztott a Facebookon.

A lilák egyik legnagyobb szurkolója, Majka a tegnapi Újpest-Ferencváros meccsen bemutatott az ellenfél szurkolóinak, amit állítólag Hrutka János a Fradi és a magyar válogatott egykori játékosa nem hagyott szó nélkül.

Majka erre keményen kiosztott mindenkit a Facebookon.

Fotó: Neményi Márton

“Akik miatt nem járnak a családok meccsre? Ezt tudtad mondani kedves Hrutka Jani? Egy képért amin bemutatok az ellenfél szurkolóinak , éppen akkor mikor ők arra biztatnak ,hogy csináljak magamnak kistestvért?! (b*sszam meg az anyámat). Ezt tudtad magadból kiadni méreg gyanánt , azok után ,hogy most nekünk is sikerült végre nyernünk! Van egy nagy baj kedves Jani! A családok nem azért nem járnak meccsre, mert ott valaki mutogat ! Azért nem járnak meccsre, mert a magyar foci színvonala mélyen a béka segge alatt van! És ez drága barátom neked is köszönhető ! Vagy örültem én te világbajnoki vagy Európa-bajnoki góljaidnak ? Vagy annak milyen “giganagy” klubokban játszottál? Ha Détári ,Törőcsik vagy Nyilasi rakja ki ezt a posztot akkor az más! De te? Ha ikszeltünk a románokkal vagy az angolokkal már úgy örültünk mintha BL -t nyertünk volna! Te is aktív részese voltál annak a semminek, amit az elmúlt 27 évben sikerült elérni! Sőt ugye a munkádból kifolyólag ma is ebben a sportban tevékenykedsz! Szerintem örülj ,hogy egy olyan sportban tudtál a mi szintünkön jól teljesíteni , ami sokkal jobban fizet, mint kéne” – írta Majka, aki a mutogatásról is ejtett pár szót.

“A mutogatásról annyit,hogy nem kell álszentnek lenni! Spanyolországban ,Angliában , Németországban es Olaszországban ugyanígy mutogatnak !! Frocli!! Ez benne van ha a legősibb ellenfeleddel csapsz össze!! Sőt! Szerintem nem volna rossz ha innentől kezdve mindenki csak mutogatna!! Legutóbb gratuláltam nektek! Örömmel venném, ha kamu tűzrakás helyett te is ezt tennéd” – tette hozzá.

Az eset persze a mémkészítőket is megihlette:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik