Szórakozás

Szakított táncos párjával Tóth Gabi?

Toth-Gabi(960x640)(1).jpg (Tóth Gabi)
Toth-Gabi(960x640)(1).jpg (Tóth Gabi)

Válságba került Tóth Gabi és Markó Róbert kapcsolata. A táncos állítólag nehezen viseli, hogy az X-Faktor mentora közel került az énekeseihez.

A Blikk értesülése szerint Tóth Gabi és párja, Markó Róbert kapcsolata komoly válságba került. Az elmúlt napokban egyesek már azt is állították, hogy a pár már szakított is, és csak azért nem vallják be a nyilvánosság előtt, mert Gabi most azt szeretné, ha kizárólag az X-Faktor és mentorszerepe lenne előtérben vele kapcsolatban.

“Gabinak és Robinak alig van ideje egymásra. Gabit teljesen leköti az X-Faktorban való mentormunkája, ráadásul a táncosként dolgozó, eléggé heves vérmérsékletű pasija belül nehezen viseli azt is, hogy az énekesnőnek a nála alig egy-két évvel fiatalabb versenyzőivel nagyon szoros a viszonya. Igaz, az egészséges féltékenység még erősíthet is egy kapcsolatot, de Gabi sokszor rá is tesz még erre, szereti ugyanis a teátrális megoldásokat, azt, hogy látványosan ölelgeti, hozzásimul jóképű mentoráltjaihoz. Ha még nem is szakítottak, ez bármelyik pillanatban bekövetkezhet” – mesélte a Tóth családdal közeli viszonyt ápoló informátor.

Fotó: RTL II

Az énekesnő nem kívánt reagálni az értesülésekre.

Csordás Ákos korábban egyébként bevallotta lapunknak, hogy párja egyáltalán nem féltékeny Gabira.

“A párom sem Gabira, sem a rajongókra nem féltékeny. Inkább az bántja, hogy nagyon keveset találkozunk. Csak telefonon tudunk beszélni, az élő show-kon tudunk találkozni, akkor is csak arra van idő, hogy megöleljem” – mesélte Ákos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik