Szórakozás

Miló Viki egy-két ütéssel elintézné Balogh képviselőt

A Hír24 vendége volt a bokszbajnoknő, aki vállalta, hogy pedagógiai célzattal kihívja egy meccsre Balogh Józsefet.

A nőverő képviselő története jól ismert. Ő az, aki összeverte élettársát, aztán azt hazudta, hogy a nő a család vak komondorán esett át. Aztán bevallotta, hogy ő verte meg a nőt, majd visszavonta. A politikust hiába szólították fel többen lemondásra, miután az ügyészség vádat emelt ellene. Sőt, legutóbb meg is szavazta, hogy kapjanak büntetést azok az ellenzéki nők, akik monoklival tiltakoztak jelenléte ellen az Országgyűlésben.

Miló Viki tizenegyszeres All Style karate-, kétszeres kungfuvilágbajnok, négyszeres amatőr magyar bokszbajnok a Hír24 közbenjárására vállalta, hogy kihívja egy meccsre Balogh képviselőt. Megkérdeztük ezért olvasóinkat, hogy kíváncsiak lennének-e egy ilyen viadalra. Csütörtök estig csaknem nyolcezren szavaztak – az elsöprő többség igennel.

Miló Viki csütörtökön a Hír24 vendége volt. A bokszbajnoknő elmondta, mélységesen felháborítotja a nőverő képviselő története, és legfőképpen az, hogy asszonyok tömege kap pofonokat naponta a párjától, és az emberek nem tesznek semmit. Viki szerint ezért itt az ideje példát statuálni, ezért döntött úgy, hogy kihívja egy meccsre Balogh Józsefet. Ha a képviselő elfogadná a kihívást, egy-két ütéssel alaposan kifárasztaná Miló Viki.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik