Szórakozás

Erdei Zsolt fia elfogadta apja új párját

A világbajnok bokszoló boldog új párjával, Rékával, aki a kisfiával, Viktorral is jól kijön.

Erdei Zsolt heti váltásban neveli kisfiát, Viktort volt párjával, Arabellával. A bunyósra a válás után ismét rátalált a szerelem, új párja, Réka pedig legnagyobb örömére remekül kijön a kisfiúval.

“Apránként történt minden. Eleinte, mikor még mi is csak ismerkedtünk, nyilván nem hármasban találkozgattunk. Aztán meséltem róla, majd bemutattam. Mostanra elfogadták, és megszerették egymást. Ha Réka épp nincs velünk, kérdezi is, mikor jön, hol van? Szoktak együtt játszani, de azért apa elsőbbséget élvez, velem lehet focizni meg birkózni” – mesélte Erdei a Heti Témának.

A profi sporttól visszavonulást tervezgető bunyós igyekszik mindent megbeszélni volt párjával a gyerekneveléssel kapcsolatban, de így is felfedezhetők néha a nevelési különbözőségek.

“Minden második hét az enyém, így beszéltük meg az édesanyjával, amikor velem van, én hozom-viszem. Mindennek van előnye és hátránya. Szüksége van az anyjára, de nagyon apás. Ebben állapodtunk meg, ezt szoktuk meg, és Viktor is elfogadta. Például a nevelésbeli különbségek ilyenkor felfedezhetőek még akkor is, ha előre minden főbb pontban megegyezünk Arabellával” – mesélte új életükről Erdei.

Fotó: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik