Szórakozás

Erdei Zsolt: Azt hittem, hogy meg fogok halni!

A bokszolónak egy jókora vacsora okozott halálközeli élményt. Órákig meg sem tudott mozdulni.

Madár híres arról, hogy rengeteget eszik. Bár nem látszik meg rajta, azt mondja, nem ritka, hogy egy átlagos vacsora alkalmával két púpozott tányérnyi ételt is eltüntet. Sőt, egyszer majdnem komoly következménye lett a falánkságának.

Fotó: MTI

“Egy alkalommal azt hittem, hogy meg fogok halni. A bunyósoknak egy csárdában rendeztek egy nagy bulit, hosszú menüsorral. Ettem Jókai bablevest, harcsapaprikást túrós csuszával, két egész süllőt, egy rántott harcsát és a végén egy óriási tányér somlói galuskát. Ennek majdnem rossz vége lett. Konkrét halálfélelmem volt, mert annyit ettem, hogy utána órákig meg sem bírtam mozdulni. Nagyon féltem, főleg annak fényében, hogy már hallottam olyanról, aki halálra ette magát” – mondta a Hír24-nek Erdei Zsolt, aki azóta sem türtőzteti magát.

A bokszoló legutóbb egy belvárosi étterem megnyitóján vetette bele magát a gasztronómiai csodákba. Még a főszakács szava is elállt Madár nagyétkűségétől. “Bár engem sem kell félteni, Erdei Zsolti simán leköröz. Ahogy láttam, annyira ízlettek neki az ételeink, hogy kétszer is végigette az étlapot. Ritkán lát ilyet az ember, de örülök, hogy ennyire jól érezte magát nálunk” – tette hozzá Magyar Zoltán, aki felajánlotta az öklözőnek, hogy az emberes adagokkal máskor is szívesen segíti a felkészülését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik