Szórakozás

Világhírű expornós nyűgözte le Müller Attilát

A férfiak legnagyobb örömére, Sasha Grey nemrég Magyarországon járt.

Nemrég igazi “világsztár” érkezett hazánkba. Sasha Grey mindössze 25 éves, de több száz pornófilmben szerepelt, de ma már zenészként (DJ-ként), színésznőként, sőt íróként is ismerik. Legutóbb egy regényt is írt és ennek kapcsán érkezett Budapestre. A Juliette társaság című könyv története – figyelve a mostani trendeket – nem okoz meglepetést: “Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat”.

A könyv valószínűleg sikeres lesz, ahogy eddig szinte minden, aminek Greyhez köze volt. A felnőttfilmek világa után az Oscar-díjas Steven Soderbergh Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) című hollywoodi drámájában debütált 2009-ben. A pozitív visszajelzéseket követően további szerepeket vállalt, többek közt az “I Melt With You” című filmben, az HBO Törtetők (Entourage) sorozatában és Eminem “Space Bound” című klipjében is szerepelt azóta. Továbbá a közeljövőben is számos produkcióban láthatja a közönség, hiszen 2014-ben kerül mozikba az “Open Windows” című thriller, melyben Elijah Wood-dal közösen játszik főszerepet.

“Sasha nagyon helyes kiscsaj” – lelkendezett Müller Attila, aki segített a könyvvel kapcsolatos budapesti sajtótájékoztató levezetésében.”Nagyon szimpatikus volt. Nem tagadta, hogy tudatosan építette a karrierjét és a pornózásra mindig kiugrási lehetőségként tekintett. Amióta felhagyott a filmezéssel sok területen kipróbálta magát és még mindig van energiája. Nem volt elszállva magától és nem akart kitűnni.” – magyarázta Attila, aki elmondása szerint a rendezvény előtt ismerte meg behatóbban Sasha eddigi pályafutását. Nem vitatkoztunk vele ezzel kapcsolatban, elhittük neki.

Fotó: Gabo Kiadó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik