Szórakozás

Müller Attila: Nyitott kapcsolatban élek, és?

Müller Attila nemrég bevallotta, hogy nyitott kapcsolatban él Larion Zoé modellel. Ezen sokan felháborodtak, de az egykori műsorvezető nem foglalkozik a kritikákkal, szerinte nem számít mások véleménye.

“Nagyon sokat csalódtunk Zoéval és a kapcsolatunk elején vagyunk, ezért sem akarjuk egymást korlátozni, meghagyjuk a másik szabadságát. Hogy ez pontosan mit jelent? Például nincs féltékenykedés, nincs számonkérés, hanem csak próbáljuk élvezni egymás társaságát – mondta a Hír24-nek az egykori műsorvezető, akinek édesanyja is elfogadja a döntését.

“Bár anyukám még nem találkozott Zoéval nincsenek előítéletei vele szemben, ő mindig az embert nézi és eddig sem szólt bele a kapcsolataimba. Természetesen, ha komolyabbra fordul közöttünk a dolog Zoéval, akkor sok minden változik majd és beszélhetünk hűségről is. Abban egyébként megegyeztünk, hogy nem alázzuk meg egymást és nyilvánosan nem csinálunk olyan dolgokat, ami a másiknak rosszul esne” – magyarázta Attila, akinek most sikerült túltennie magát korábbi szakításán.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik