Szórakozás

Bereczki Zoltán és Pokorny Lia egy pár?

Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)
Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)

A legfrissebb hírek szerint alighogy kimondták hivatalosan is Szinetár Dórától való válását, az énekes-színészre máris rátalált a boldogság.

Bereczki Zoltán és Pokorny Lia között a Blikk állítása szerint több van, mint munkakapcsolat. Az énekes-színészt a barátok és ismerősök szerint mintha kicserélték volna, ragyog a boldogságtól. A nyáron többször látták őket együtt a TV2 Róna utcai stúdiójában, amint együtt ebédeltek, és állítólag a színházi próbákra is együtt érkeznek minden reggel, este pedig együtt távoznak. Bereczki nyolc évvel ezelőtt a Nyomorultak próbái alatt melegedett össze Szinetár Dórával akitől a napokban vált el hivatalosan -, és úgy tűnik ezúttal is színházi darabon belülről választott kollégát.

“Igen, több van közöttünk a kollegialitásnál. Méghozzá ez az érzés viszonylag rövid idő alatt alakult ki. Tavaly játszottunk együtt először az Illatszertárban, azóta nagyon bensőséges kapcsolat lett a miénk. Sok hasonló volt az élethelyzetünkben, Lia is gyerekes, elvált szülő, ahogyan én. Pont abban a fázisban voltam, amikor nagyon jólesett, hogy meghallgatott, tanácsaival segített” – magyarázta a színész sejtelmes mosollyal a Blikknek.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik