Szórakozás

Bujkál a barátnőit verő VV Cristofel

Már a második nő vádolja veréssel VV Cristofelt, aki - menyasszonya állítása szerint - részegen esett neki a lánynak.

Hiába kerestük VV Cristofelt, a valóságshow-hősből lett botrányhőst nem lehet utolérni. Telefonja vagy ki van kapcsolva, vagy kicsöng és nem veszi fe, esetleg kinyomja a hívó felet. Az egykori VV lakó minden bizonnyal számított az érdeklődésre a Blikk mai cikke után, amelyben Cristofel menyasszonya azt állítja, részegen agyba-főbe verte őt párja.

“Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban már elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta. A taxist nem nagyon hatotta meg a dolog. Hazaértünk, én nekiálltam enni, kiverte a kezemből az ételt, azt mondta, hogy gyűlöl engem, amiért tőlem függ, mivel én tartottam el őt és a családját is. Azt mondta, hogy csak a pénzemért volt velem, és most, mivel részeg, ezért kijött belőle. Én válaszoltam neki higgadtan, hogy jó, rendben van, akkor menjen el. Ekkor kezdett el ököllel ütni. Próbáltam védekezni, karmoltam a nyakát, ahol értem, de ő még erősebben ütött. Amikor az egyik ütésnél látta, hogy ömlik a fülemből a vér, megijedt, és abbahagyta. Akkor sikerült elcsúsznom az ajtóig. Segítségért kiáltottam, de ő már ismét ott volt. Akkor a combomat ütötte, és kivette a kulcsot a zárból. Aztán meg akart fojtani. Akkor csengettek be a biztonsági őrök, ő pedig befogta a számat. Csengettek még párszor, majd elmentek. Utána otthagyott” – mesélte a Blikknek Vivien, aki azt is elmondta, agyrázkódást állapítottak meg nála a kórházban és az egyik dobhártyája is beszakadt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Cristofelnek nem először jár el a keze nők ellen. Korábban volt villatársát, Veronikát verte meg, az ügyben hétfőn emelet vádat a VV-s ellen az ügyészség. A vádlottnak személyi szabadság megsértésének bűntette, könnyű testi sértés vétsége, valamint tettleges becsületsértés vétsége miatt kell felelnie.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik