Belföld

Magyar Péter: Orbán Viktor mai szeánsza alatt végig villogott a hazugságvizsgáló gép

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Orbán Viktor mai rádióbeli szeánszának minden pontján villogott a hazugságvizsgáló gép – írta Magyar Péter a Facebook-on. A Tisza Párt elnöke szerint a miniszterelnök látva a legfrissebb közvélemény-kutatási eredményeket, ma először ejtette ki a Tisza Párt és annak vezetőjének nevét. Az ellenzéki politikus szerint ettől függetlenül „a csillagokat is lehazudta az égről”.

„DK-Tisza szövetségről hadovált, miközben mi a kezdetektől az Orbán-Gyurcsány korszak lezárásán dolgozunk” – közölte Magyar Péter, aki szerint az sem igaz, hogy kívülről akarják megdönteni a magyar kormányt. Jelezte, visszautasítanak minden külső befolyást,

az Orbán-kormányt a magyar emberek millióival összefogva itthon fogjuk leváltani.

Magyar Péter közölte, hogy Orbán Viktor hazugságaival szemben pártja nem engedné be az illegális migránsokat, támogatják a szigorú, következetes migrációs politikát és a déli határkerítés fenntartását. – Eközben Orbánék kiengedtek a börtönből 2000 embercsempészt, letelepedési kötvényekkel üzletelnek és titokban migráns tábort építenének Vitnyéden, valamint évente hatvanezer gazdasági migráns hoznak be hazánkba – tette hozzá.

Kifejtette azt is, hogy ők a békéért dolgoznak, elutasítják az ukrajnai fegyverszállítást. „Mi vittünk humanitárius segítséget a lebombázott kijevi gyerekkórházhoz, amely támadást Orbán a mai napig el sem ítélt”. Magyar Péter felhívta a figyelkmet arra, hogy

a Fidesz magyar katonákat küld a polgárháborús Csádba, fegyver-, lőszer- és harckocsi gyárat építtet,

amelyek nyilván egy háború esetén lennének igazán nyereségesek.

– Azt is állította Orbán, hogy csak ők védik meg a családokat. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Fidesz ugyan családbarátnak hazudja magát, de 2008 óta nem emelték a családi pótlékot, magára hagyták a családokat az általuk is generált Európa-rekorder inflációval, brutálisan megemelték az energiaárakat, sorra zárják be a vidéki szülészeteket, semmit nem tesznek az egészségügyi válsághelyzet megszüntetéséért, lezüllesztették az oktatást – sorolta a politikus, aki szerint kiürül a magyar vidék, és majd egymillió honfitársunk külföldön kénytelen boldogulni. Hozzátette: soha ilyen kevés gyerek nem született hazánkban és minden második magyar fiatal azon gondolkodik, hogy elhagyja a hazáját.

A lejtőn lefelé csúszó állampárt számára láthatóan nem maradt más, mint a hazugságcunami, a gyűlöletkeltés és az aljas, hazug lejárató propaganda.

– A Tisza Párt nem süllyed le a Fidesz, Bede Zsolt, a Megafon és Bayer Zsolt szintjére. Mi továbbra is a magyar emberek életét befolyásoló problémákról és az azokra adható megoldási javaslatokról fogunk beszélni. A politikánk középpontjában az új, békés, igazságos,európai és élhető Magyarország megteremtése áll – zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik