Élő Belföld

Propaganda elleni tüntetés: Magyar Péter megpróbált bejutni a köztévébe, de nem engedték be

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Szombat délutánra az MTVA Kungigunda úti székháza elé szervezett tüntetést az Tisza Párt. Magyar Péterék a kormányzati propaganda ellen tiltakoznak.

Ha eleged van a kormányzati propaganda folyamatos hazugságaiból, ha olyan országot szeretnél a gyerekeidnek és unokáidnak, ahol a szólásszabadság és a valós tájékoztatás az alap, akkor köztünk a helyed!

áll a három órakor kezdődő esemény leírásában.

A köztévé azt mondja, be fog számolni a tüntetésről

Magyar Péter erőszakos akcióval fenyegetőzik szombati nyílt levélnek titulált írásában. Miközben ebben élő közvetítést követel, felemlegeti a 2006-os erőszakos eseményeket, amelyek a Szabadság téren zajlottak a televízió akkori székházánál. (…) A hírműsorainkban természetesen beszámolunk a rendezvényről és továbbra is hívjuk műsorainkba az ellenzéki pártok képviselőit, így Magyar Pétert is

– hangzott el az M1 élő híradójában a hvg.hu szemléje szerint.

Már most több ezren vannak a helyszínen

Már jóval a tüntetés kezdete előtt több ezres közönség jelent meg a Kunigunda úton. A közmédia épületét körbevevő kerítés előtt végig rendőri sorfal áll, a járdát is elkordonozták a részvevők elől. A rendőri készültségről Magyar Péter is posztolt a Facebookján:

A tüntetés helyszíne körüli utcákban sátrakat állított fel a Tisza Párt. Ezekben árusítják a pártlogós ruhadarabokat, és “rendszerváltó kártyákat” is kínálnak, amellyel rendszeres pénzutalásokkal lehet támogatni a pártot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik