A következő élő közvetítés része Propaganda elleni tüntetés: Magyar Péter megpróbált bejutni a köztévébe, de nem engedték be

Magyar megpróbál bemenni a köztévébe

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Magyar arra kérte, hogy a közösségi médiában annyit írjanak a propaganda lapok cikkei alá: stop propaganda. Ezután a Tisza programját ismertette, majd ráfordult Orbán Balázsra.

Nem elég nekünk egy Orbán, van nekünk kettő is

– mondta Magyar, aki szerint korábban elképzelhetetlen hazaáruló mondatok hagyták el a miniszterelnök politikai igazgatójának száját.

Magyar szerint Orbán Balázs „egyszerre gyalázta meg 1956 csodálatos emlékét, rúgott be a több száz kivégzett, több ezer bebörtönzött, megkínzott szabadságharcosba és a családjukba, de kormányzati szintre emelte a hazaárulást is”. „Mi volt a jele az óvodában, talán a fehér zászló? Vagy elfelejtette a Nemzeti dalt?” – kérdezte Magyar, hozzátéve, hogy ahelyett, hogy kirúgták volna, jelezték, hogy ezek a mondatok még beleférnek.

Elég volt abból, hogy a magyar külügybe ki-be járnak az oroszok hekkerek, elég volt abból, hogy a kormány a hazánk széthordása és kiárusítása mellett a magyar történelem legcsodálatosabban csillogó 13 napját és a nemzeti hőseink emlékét is elárulja

– jelentette ki Magyar, amit az „elég volt” skandálása követett.

Magyar végezetül közölte, hogy megpróbál bemenni a köztévébe, hogy beolvassa a követeléseiket.

Ne menjetek sehova, megpróbálok bemenni, és jövök vissza

– mondta.

Mohos Márton / 24.hu
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik