Belföld

Újra meghívta Magyar Pétert Orbán Balázzsal vitázni a köztévé

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A köztévé új időpontot ajánlott Orbán Balázsnak, a miniszterelnök politikai igazgatójának és Magyar Péternek, a Tisza Párt elnökének – írja a hirado.hu. „A meghívás ezúttal október 3., csütörtök este 20 óra 35-re szól, az élő beszélgetés témája az előző meghívásnak megfelelően továbbra is Magyarország aktuális helyzete.”

Frissítünk!

Magyar Péter az új időpontban sem megy vitázni a köztévében. A Tisza Párt Telexnek azt válaszolta: „Valamiért 220 napig nem volt sürgős nekik a legnagyobb ellenzéki pártnak élő megszólalási lehetőséget adni, de most nyílt közleményben ajánlgatnak – természetesen nem a kormányoldaléhoz hasonlítható – megszólalási lehetőséget” – írták. A párt szerint Magyarnak amúgy sem a Fideszben és a kormányban érdemi pozícióval nem rendelkező Orbán Balázzsal van dolga. Ezzel együtt Magyar a politikai igazgatót továbbra is várja a gáton.

Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetésen való részvételt Magyar Péter azzal hárította el, hogy jelenleg az árvíz a legfontosabb Magyarországon.

Egy ilyen, valódi veszélyhelyzetben a felelős politikusok az ország védelmét szervezik és abban aktívan is részt vesznek. Ilyenkor nem a propagandaadótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét

– ezzel hárította el kedd reggel Magyar Péter azt, hogy vitára hívták a köztévébe, ahol Orbán Balázzsal ülhetett volna egy asztalhoz.

Magyar a köztévé épülete helyett a Római-parton találkozna Orbán Viktor politikai igazgatójával. „Várlak szeptember 19-én 17:00 és 18:00 óra között a Római-parton homokzsákot tölteni. A propagandamédiátok élőben közvetítheti, hogy melyikünk tölt meg egy óra alatt több zsákot. Javaslom, hogy hozd el Rogán Tónit, hogy tartsa a zsákot (tudod, két ember kell a töltéshez…). A munka közben természetesen beszélhetünk a magyar emberek életét befolyásoló elhibázott politikátokról, az Orbán-klán korrupciójáról, az egészségügyi válsághelyzetről, a naponta kigyulladó mozdonyokról, a széteső oktatási rendszerről, az elszegényedő nyugdíjasokról, a létminimum alatt élő milliókról és a külföldre menekült magyarok százezreiről. Ha akarsz, beszélhetsz az általad felügyelt MCC pezsgős, osztrigás rendezvényeiről is, vagy arról, hogy hogyan szerezted a házikódat, vagy hogy milyen jól tejelő cégeid kerültek a családtagjaid nevére” – írja Magyar.

Kapcsolódó
„Ilyenkor nem a propagandaadótokon kell okoskodni” – nem megy el a köztévés vitára Magyar Péter
Magyar a köztévé épülete helyett a Rómain találkozna Orbán Viktor politikai igazgatójával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik